Menu

Ongewone Ontwerpen


op 14 februari leveren wij een bijdrage aan de reeks  lezingen + film “ongewone ontwerpen” over vernieuwende duurzame architectuur. Wij doen een duit in het zakje en presenteren onze visie, we vertellen onder andere over het ontwikkelen met particulieren voor een duurzame toekomst.

Aanhakend bij de film die deze avond vooraf getoond wordt: ‘Auroville, the city the earth needs’. Auroville is in 1968 in het Zuiden van India opgericht en “erkend” als internationale stad door UNESCO, met inwoners van meer dan 50 verschillende nationaliteiten en culturen. Ze leven in Auroville zonder politiek of religieus systeem, op basis van een geldloze economie met ruilhandel voor de primaire levensbehoeften. Deze stad is een sociaal experiment met een grote diversiteit aan architectuur, die continue aan verandering onderhevig is als gevolg van het streven naar optimalisering van hernieuwbare energie en recycling van materialen.

About studiopekka

No comments

Leave a comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.