Menu

verkaveling studie

OIR01 copy

Op de voormalige locatie van de dependance van de Kempenhorst (De Halm) in woonwijk de Notel ontwikkelt gemeente Oirschot een nieuw woningbouwproject genaamd “de Reep”.  De gemeente heeft het voornemen om op deze locatie seniorenwoningen en starterswoningen te realiseren en door middel van collectief particulier opdrachtverschap te ontwikkelen. Op de informatie avond van 6 november presenteerde ik een verkaveling studie van de locatie.

About studiopekka

No comments

Leave a comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.