Menu

opening expositieruimte


24/7 expo ruimte Nieuwstraat 34 Den Bosch

Samen met Han Wijns en Marc Cuppens, heb ik het initiatief genomen om een kleine expositie ruimte in te richten in de voormalige polikliniek. De ruimte bevindt zich aan de poort waar vroeger ambulance auto’s konden voorrijden.
De expositieruimte is enkel van buiten af te bezichtigen, daarmee willen we de stad en haar bewoners laten zien wat er op dit moment gebeurt achter de deuren van de oude polikliniek. Iedere maand zal de expositie ruimte beschikbaar worden gesteld aan één kunstenaar die zijn werk tijdelijk kan tentoonstellen. De kunstenaars zijn werkzaam in verschillende disciplines zoals: audiovisuele, ruimtelijke of grafische vormgeving, architectuur, schilderkunst, illustratief, muziek, compositie, en literair.

 

About studiopekka

No comments

Leave a comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.