Menu

kanjers en knoerten Amsterdam

PAROOL zaterdag 14 april 2007, p.22naar aanleiding van de tentoonstelling Size Matters,
Zuiderkerk Amsterdam 13 april t/m 16 mei 2007¬†Studenten van de Academie van Bouwkunst in Amsterdam bogen zich over de sporen die de naoorlogse cityvorming in de hoofdstad heeft achtergelaten. Onder het motto SIZE Matters! onderzochten ze hergebruikmogelijkheden van grote gebouwen uit die tijd, zoals de Nederlandse Bank en de parkeergarage Europarking, of probeerden ze eigentijdse grote programma’s in de bestaande stad onder te brengen. De bouwwerken en stedenbouwkundige ingrepen uit die tijd gaan een nieuwe periode van waardering tegemoet, meent Fred Feddes. ~¬†tekst uit archined publicatie.

 

 

About studiopekka

No comments

Leave a comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.