Menu

captured thoughts

Veel mensen zijn op zoek naar de realiteit, maar wat is de ware realiteit eigenlijk ? Iedereen is het middelpunt van zijn/haar eigen wereld, eigen gedachten, verwachtingen, problemen ideeën en interpretaties. Niemand anders kan ervaren wat de werkelijkheid is waarin een ander leeft. Misschien leven we allemaal wel in een onwerkelijke wereld die we zelf bedenken.? En voert onze geest ons wel tot daar waar onze dromen zijn….

Wat zou er gebeuren als we de gedachten, alle (on)waarheden zouden samenvoegen tot een geheel?

Afdrukken van hersenpannen, waarin onze gedachten gevangen zijn, zijn in een ruimte van 3×3 meter op de grond uitgestald; De gevangen gedachten vallen bijna weg in de afgesloten klinische witte ruimte, waar verschillende stemmen klinken; Deze stemmen geven antwoord op de vraag: ‘Wat is waarheid?’; De leegte begint bij de hoofden; De stemmen vechten om de herinnering te betreden, het lege hoofd te besmetten; Verbeelden de innerlijke zoektocht naar de realiteit!

 

About studiopekka

No comments

Leave a comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.