Menu

A3O opgericht

wijA3O_logo

Renz Pijnenborgh van ArchiService, Vincent Valentijn en Kim Verhoeven van Studio Pekka slaan de handen in een in het ontwerperscollectief A3O.A3O ziet het belang om in een gezonde leefomgeving, in harmonie met onze aarde te kunnen leven, en daarmee de vanzelfsprekende plicht om bio-ecologische principes en ideeën gezamenlijk uit te dragen en vanuit respect vorm te geven.

Ze versterken elkaar door hun krachten te bundelen voor een gezamelijke inspanning, individuele kwaliteiten worden zo optimaal ingezet en ervaring wordt gedeeld.  Door de diversiteit binnen het collectief zijn ze in staat een opgave vanuit verschillende standpunten te benaderen. A3O biedt hun klanten een combinatie van kennis en een schat aan ervaring op het gebied van duurzaamheid, ecologisch-, biologisch bouwen, moderne ontwerpkracht en fris talent.

About p3kka

No comments