Menu

Tiny House

TinyHousesinfo

Een gedreven man met een inspirerend plan heeft ons benaderd voor het ontwerpen van een compacte, zelfstandige en mogelijk verplaatsbare woning.

“Gelukkig zijn met minder,  gaan en staan waar je wilt en zo veel mogelijk in harmonie met onze aarde leven.” Dat is wat hij voor ogen heeft.

De Tiny House Movement is ontstaan in de Verenigde Staten, het land waar juist alles groter en breder moet zijn en waar de huizen gemiddeld 250 m² groot zijn. Maar mensen die in Tiny Houses wonen doen dit niet alleen om financiële redenen. Het gaat ook om het versimpelen van je leven. Maken veel spullen gelukkig? Volgens de Tiny House movement verzamelen we in de loop van de tijd veel te veel overbodige spullen die ons niet persé gelukkiger maken.

Mensen die voor een Tiny House kiezen, kiezen ervoor om al hun overbodige bezittingen te verkopen en alleen datgene te houden dat ze écht nodig hebben. Het resultaat is een extreem kleine woning, waarvan de oppervlakte tussen de 8 m² en de 35 m² ligt.

About p3kka

No comments