Menu

Het huisje van Remmelt

remmelt-a3o

Coöperatie Archi3o is in goed gezelschap. In de uitzending over Nederland in een duurzame transitie werd oprichter van coöperatie Schoon Gewoon, Remmelt Schuuring geïnterviewd voor zijn huis, ontworpen door Renz. Het huisje van Remmelt is een mooi voorbeeld is van bio-ecologische architectuur.

Toen wij speelde met de gedachte om op een duurzame en sociale manier onze krachten te bundelen hebben we deze opdrachtgever en mede-idealist om advies gevraagd. Remmelt inspireerde ons om ons gedachtegoed te verenigen en uit te dragen via een coöperatieve onderneming. Raak ook geïnspireerd en kijk de aflevering hier: TEGENLICHT – Nederland Kantelt

About p3kka

No comments

Leave a comment

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>